Les Mills Core

In een CXWORX les zitten alle ingrediënten voor een sterker lichaam en een slanke taille. Met een sterke core word je sterker in alle dingen die je doet – het is de lijm die alle lichaamsdelen met elkaar verbindt. Bij CXWORX krijg je ook oefeningen voor stevigere heupen, billen en onderrug. Alle oefeningen in CXWORX hebben opties, dus het is uitdagend maar ook haalbaar voor je eigen fitnessniveau. De opgeleide instructeur zorgt ervoor dat je de oefeningen uitvoert met een perfecte techniek. Bij CXWORX gebruik je niet alleen je eigen lichaamsgewicht, maar ook weerstandsbanden en gewichtschijven.
Voordelen: CXWORX is een programma waarin snel resultaten behaald worden waardoor je sterker en slanker wordt. Je blijft jezelf uitdagen, ongeacht jouw niveau.
De wetenschap achter CXWORX; Dit programma richt zich op de romp en de spieren die je bovenlichaam aansluiten op het onderlichaam. Het is ideaal voor het versterken van je buik en billen, net als het voor het verbeteren van functionele kracht en bij het herstellen van voorkomen van blessures.

Vanaf 13 oktober 2020 wordt er ook een 45-minuten variant van de CXworX gegeven. Dit 45-minuten format geeft een geweldige fullbody training. Het begint met meer core-geintegreerde oefeningen en eindigt met meer core-isolatie waardoor er een nieuw gevoel aan de workout wordt toegevoegd. We eindigen dit format met een bijna 5-minuten durende stretch.